VANLIG FRÅGOR

Man har ofta en hel del funderingar när man skall fotograferas. Kanske är du inte så van att stå framför kameran och då är det klart du undrar hur allt skall gå till. Här har jag samlat svar på de vanligaste frågorna jag får. Har du andra funderingar så tveka inte att höra av dig!

VAD SKA JAG HA PÅ MIG?

Välj det du känner dig vacker och bekväm med! Undvik gärna väldigt mörka kläder och mycket mönster - pastell och naturfärger blir väldigt fint på bild. 

FÅR JAG HA MED MIG SÄLLSKAP?

Absolut! De flesta väljer att fotograferas själva men givetvis kan era barn, vän eller partner följa med. Jag rekommenderar att dom antingen är med i början och i slutet av fotograferingen om det är möjligt. För oftast blir man mer avslappnad om man inte behöver tänka på vad sina nära och kära tycker och tänker under själva fotograferingen.

TÄNK OM DET ÄR DÅLIGT VÄDER?

Om vädret inte är som vi vill så byter vi dag eller går in i studion. Det är helt upp till er. Ofta brukar jag redan vid bokningstillfället planera in en "reservtid" i fall vädergudarna spelar oss ett spratt.

HUR BETALAR JAG?

Max 2 veckor efter vår fotografering får du ett galleri med ditt bildurval online. Här kan du i lugn och ro välja vilka bilder du vill ha och här kan du även välja till fler bilder. När du valt dina bilder skickas en faktura via Frilans Finans och när den är betald så får ni era bilder levererade.

FÅR JAG HA MED MIG OMBYTE?

Självklart! Du får ta med dig ombyten och känner du dig osäker på vad du skall välja hjälper jag dig gärna med det också.

HUR BOKAR VI?

Antigen skickar ni ett mail till tommy@tommykarstrom.com, eller ringer mig på 070-2877337. Ni kan även fylla i bokningsformuläret nedan så hör jag av mig till er!
Bokningsformulär!

VART SKA VI VARA?

Jag älskar att jobba i både studio och ute med naturligt ljus och anpassar mina fotograferingar efter de förhållanden som råder i ljus och väder på fotograferingsdagen. Ofta hittar jag en ny favoritplats varje årstid och jag kommer alltid att välja den plats där era bilder blir bäst. Jag brukar därför ringa er ett par dagar innan fotograferingen för att avtala exakt plats att mötas på. Om ni har någon favoritplats åker jag gärna dit och kollar ljus och fotoförhållanden för att komma alla önskningar till mötes. Det går lika bra att fotografera under hösten och vintern som under våren och sommaren, kontakta mig för mer information.

ANNAT ATT TÄNKA PÅ

Det är inget krav att bilderna skall publiceras i sociala medier eller på www.tommykarstrom.se. All offentlig publicering sker frivilligt och under överenskommelse med kund.